Στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα ειναι ανοιχτά αυτή την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί το καταναλωτικό κοινό, επωφελούμενο από τις προσφορές. Παράλληλα, ανοιχτά θα παραμείνουν αυτή την Κυριακή (21/1/2024) και τα καταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, Golden Hall, The Mall, Mediterranean Cosmos και Designer Outlet Athens.

Διαβάστε σχετικά: Καιρός: Τρεις εποχές σε μια εβδομάδα - Μετά το φθινόπωρο, έρχεται άνοιξη με 20άρια και από Παρασκευή χειμώνας

Οι πιο ευχάριστοι προορισμοί για shoppping, με δεκάδες καταστήματα, όπου μπορούμε να βρούμε ό,τι αναζητάμε, όποιο κι αν είναι το προσωπικό μας γούστο, θα είναι ανοιχτοί για το κοινό από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, είδη σπιτιού, οτιδήποτε κι αν ψάχνουμε βρίσκεται στα καταστήματα των εμπορικών κέντρων με τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές. Μία ιδανική ευκαιρία για να γεμίσουμε τη ντουλάπα μας με τις τάσεις της σεζόν, αλλά και με κλασικά, διαχρονικά κομμάτια, που θα φορέσουμε ξανά και ξανά.

Αυτή την Κυριακή ξεκινάμε την shopping εξόρμησή μας με χαμόγελο και διάθεση για ανανέωση.