Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις αιτήσεις στην Δικαστική Αστυνομία. Μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΤΕ της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 70 θέσεων μόνιμου προσωπικού της κατηγορίας ΤΕ του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης, όπως διαμορφώθηκαν μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κάλεσε τους υποψηφίους της ΤΕ κατηγορίας που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από:

α) Την Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών (Παράρτημα Γ΄, σελ. 95 της προκήρυξης), συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υποψήφιος και

β) Την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης υπογεγραμμένη, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου της αίτησης που έλαβε κατά την ηλεκτρονική της υποβολή.

Για την απόδειξη της εμπειρίας, οι υποψήφιοι προσκομίζουν, πέραν των αναφερομένων στην οικεία προκήρυξη (Κεφ. Ε3, σελ. 49-52) και Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, η χρονική διάρκεια και το είδος της εμπειρίας καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο (συνημμένο υπόδειγμα).

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες, εάν δεν αποστείλουν στην Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με οδηγίες για την αποστολή της αίτησης.