Κατάθεση στην Ασφάλεια Μεσολογγίου έδινε έως αργά χθες το βράδυ ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε με περιπολικό από το σπίτι του στα γραφεία της Αστυνομίας για συμπληρωματική κατάθεση.

Τα στοιχεία των αστυνομικών από τις έρευνες των τελευταίων ημερών ήταν ιδιαίτερα σοβαρά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν ανακύψει.

Η υπόθεση βρίσκεται, όπως είχε αναφέρει από χθες η «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», σε τελικό στάδιο, με τις εξελίξεις να αναμένονται πιθανότατα σήμερα από τις εισαγγελικές Αρχές του Μεσολογγίου.

*Διαβάστε εδώ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Στα χέρια των Αρχών νέο βίντεο από το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη

Από νωρίς το βράδυ δεκάδες συγγενείς του αγνοούμενου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Ασφάλειας για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.


Μήνυση κατ’ αγνώστων

Εξάλλου, χθες μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο συνήγορος της οικογένειας του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε κομβικό σημείο, τοποθετώντας στο κάδρο των ερευνών και ακόμα έναν φίλο του 50χρονου βασικού υπόπτου. Πρόκειται για 36χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να γνώριζε τον αγνοούμενο, μια και όλοι τους είχαν πάει για κυνήγι αρκετές φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου εμφανίζεται στην ίδια -ευρύτερη- περιοχή με το τελευταίο στίγμα που είχε δώσει το κινητό του αγνοούμενου, αλλά και σε μικρή απόσταση από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του κρεοπώλη, που την επίμαχη ώρα φαίνεται να άνοιγε και να έκλεινε σε ελάχιστο χρόνο. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος άνοιγε τη συσκευή του, έκανε κλήση μέσω εφαρμογής και στη συνέχεια το έκλεινε για να μην εντοπίζονται τα ίχνη του.


Nέα κατάθεση έδωσε ο 36χρονος

Ο 36χρονος, αργά το απόγευμα της Τρίτης, κλήθηκε εκ νέου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση -επί τρεις ώρες-στα γραφεία της Ασφάλειας Μεσολογγίου σχετικά με το τι συζήτησε με τον βασικό ύποπτο την επίμαχη ώρα της εξαφάνισης.

Την ίδια ώρα, συγκρατούμενος του κρεοπώλη, όταν αυτός είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου Περί Όπλων, υποστήριξε πως ο 50χρονος επιχειρηματίας τού αποκάλυψε πως «εκεί που τον έχω, δεν θα τον βρουν ποτέ. Έμπλεξα», φέρεται να του είπε.

Ο συγκρατούμενος, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star και Mega, ανέφερε πως θεώρησε σημαντικό να το καταθέσει στις Αρχές, κάτι που έκανε εμφανιζόμενος αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας.