Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε να δώσει στα γραφεία της Ασφάλειας Μεσολογγίου η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί ζήτησαν διευκρινίσεις για μια συνάντηση ανάμεσα στον γιο της και τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης, έναν 50χρονο επιχειρηματία της πόλης, μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Νέα αποκάλυψη από φίλο του Μπάμπη: “Φοβάμαι μην έχει συμβεί κάτι στο παιδί, του χρωστούσε 17.000 ευρώ ο κρεοπώλης”

Η μητέρα και άλλοι συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη από νωρίς το πρωί συμμετείχαν και αυτοί στις έρευνες σε αγροτοδασικές εκτάσεις, προσπαθώντας να εντοπίσουν το παραμικρό στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31 ετών αγνοούμενου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του Μπάμπη εντόπισε ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης, τα οποία βρίσκονταν κοντά σε μια κλειστή αποθήκη, και κάλεσε αμέσως τους αστυνομικούς της Σήμανσης, οι οποίοι ήρθαν, τα παρέλαβαν και θα τα μεταφέρουν στα εργαστήρια, προκειμένου να γίνει έλεγχος αποτυπωμάτων και γεννητικού υλικού, ώστε να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με την υπόθεση.


Έδωσε γενετικό υλικό η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παραπολιτικών», η μητέρα πριν από 24 ώρες κλήθηκε και έδωσε γενετικό υλικό στους αστυνομικούς που πραγματοποιούν τις έρευνες, ενώ τους παρέδωσε και μία χτένα που χρησιμοποιούσε ο γιος της. Στις σημερινές έρευνες συμμετέχει και το Λιμενικό, που, όπως αποκάλυψαν νωρίτερα σήμερα τα «Παραπολιτικά», με πλωτά σκάφη «χτενίζει» ένα μεγάλο μέρος της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, μία έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων. Πρόκειται για μια περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο απ' όπου εξέπεμψε σήμα το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη για τελευταία φορά προτού η συσκευή κινητής τηλεφωνίας απενεργοποιηθεί.

Ως προς τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου, αυτές σήμερα πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη έκταση ημιορεινή, στην οποία ανάμεσα στα υπόλοιπα υπάρχει και ένα τεράστιο εγκαταλελειμμένο κτίριο, που κατά το παρελθόν χρησιμοποιούσε γνωστή βιομηχανία στην Ελλάδα.