«Βράζει» το Μεσολόγγι μετά και τη σύλληψη του κρεοπώλη που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται εδώ και 14 ημέρες. Την ίδια ώρα η μητέρα του Μπάμπη, που ζει για 14 ημέρες τον απόλυτο εφιάλτη, ζητεί από τον κατηγορούμενο να μάθει πού βρίσκεται το παιδί της.

Ειδικότερα, σπαρακτικές στιγμές εκτυλίσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολογγίου, όπου βρίσκονται συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου και ζητούν να μάθουν πού βρίσκεται ο 31χρονος αγνοούμενος.

Ο κρεοπώλης που συνελήφθη για την υπόθεση και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία του Μπάμπη από πρόθεση φυγαδεύτηκε και οδηγήθηκε στον ανακριτή χωρίς να περάσει μπροστά από το συγκεντρωμένο πλήθος. 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη - Απολογείται τη Δευτέρα

Η μητέρα του Μπάμπη, που περιμένει εδώ και 14 ημέρες να μάθει την αλήθεια για το παιδί της, μίλησε όντας συντετριμμένη στην κάμερα του Alpha: «Ήθελα να τον δω λίγο, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει πού είναι το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω».

Ήταν δικαίωση, όπως είπε, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 50χρονο, προσθέτοντας ότι τώρα περιμένει να «σπάσει» ο κρεοπώλης και να ομολογήσει. «Πάλι μέσα θα μπει έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι έξω από το Α.Τ. Μεσολογγίου μαζί με την οικογένεια του Μπάμπη βρίσκονται και κάτοικοι της περιοχής, καθώς ο 31χρονος ήταν πολύ αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή.