Θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης Σταυρούλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, όταν μία γνωστή της αγνοούμενης ζήτησε στον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν να την ψάξει.

Την ώρα που «πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας στην Κυψέλη, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε γνωστό πως η αγνοούμενη είχε στενή σχέση με μια κοπέλα, η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από τον δεύτερο όροφο της κοινής πολυκατοικίας που διέμεναν στην Κυψέλη, έξι μήνες πριν εξαφανιστεί η 56χρονη.

Διαβάστε ακόμα: Εξαφάνιση-θρίλερ στην Κυψέλη: Ποια η σχέση της 56χρονης που αγνοείται από τον Αύγουστο με φίλη της που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (Βίντεο)

Η Σταυρούλα είχε μια συγκάτοικο στο διαμέρισμα των 125 τ.μ. στην Κυψέλη. Μάλιστα, συγκατοικούσαν επί 25 χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια, τη μέρα που εξαφανίστηκε, την πήρε τηλέφωνο, αλλά έδειχνε κατειλημμένο.

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Οι αποκαλύψεις για το ιδιόχειρο σημείωμα της αγνοούμενης

Παρότι η συγκάτοικος δεν ήταν αυτή που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας, κατά την έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή στο σπίτι τους στην Κυψέλη, έδωσε στον Χάρη Βεραμόν ένα ιδιόχειρο σημείωμα της αγνοούμενης. Σε αυτό η Σταυρούλα φέρεται να γράφει υπό σύγχυση, στρες και θυμό.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου στην εκπομπή του Star, η πραγματογνώμων που έλεγξε το έγγραφο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την τελευταία σελίδα ενός παλιού λευκώματος που έχει γραφτεί πριν από πολλά χρόνια, η οποία ήταν μέρος ενός σημειώματος πιο εκτενούς.

*Με πληροφορίες από Star