Η κοινωνία της Πέλλας είναι συγκλονισμένη από την αυτοκτονία της 17χρονης μαθήτριας, που σημειώθηκε στο Ριζάρι στις 16 Ιανουαρίου.

Μαθήτρια από το ίδιο χωριό έγραψε ένα σοκαριστικό γράμμα που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, μία μέρα μετά το τραγικό περιστατικό της αυτοκτονίας της 17χρονης

Ολόκληρο το γράμμα της μαθήτριας από την Πέλλα για την αυτοκτονία της 17χρονης συγχωριανής της:

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Δεν ξέρω πώς μπορώ να εκφράσω το πώς νιώθω μέσα σε 200 λέξεις. Ίσως φταίει ότι δεν μου αρέσει να εκφράζομαι και να ανοίγομαι σε κανέναν. Νιώθω μόνη! Φοβάμαι! Φοβάμαι ότι αν μιλήσω θα με κρίνουν. Τι θα πει ο κόσμος; Τι θα σκεφτούν οι φίλες μου για μένα; Θα με καταλάβουν; Δεν ξέρω πώς να εκφραστώ, πώς να νιώσω! Είμαι σε απόγνωση.

Μου είπε ότι θα δημοσιεύσει όλες μου τις φωτογραφίες. Φοβάμαι! Γιατί μου το κάνει αυτό; Έλεγε πως μ’ αγαπάει, πώς θέλει να είμαι μόνο δικιά του. Ήταν τόσο καλός μαζί μου. Τον ερωτεύτηκα. Ήταν ο λόγος που χαμογελούσα. Κάτι άλλαξε όμως από τη μεριά του και δεν ξέρω τι. Γιατί δεν με αγαπάει πια; Γιατί θέλει το κακό μου; Εγώ πάντα ήμουν δίπλα του και τον άκουγα σε κάθε του πρόβλημα. Νιώθω ότι όλα τα κατέστρεψα. Δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, αλλά αυτός το θέλει. Μήπως πρέπει να τον ακούσω; Και στην τελική δεν μου ζητάει κάτι παράλογο, θέλει απλά να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας.

Ίσως πρέπει να τον ακούσω! Εξάλλου μ’ αγαπάει, μου το έχει πει. Ώρες ώρες θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου για να γλιτώσουν όλοι.

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, ποιο είναι το σωστό. Ξέρω, όμως, οτι φοβάμαι και να μιλήσω. Ό,τι νιώθω γι’ αυτόν είναι πολύ δυνατό, αλλά γιατί το κάνει αυτό; Γιατί με εκβιάζει; Ίσως θέλει το καλό μου! Κάτι παραπάνω θα ξέρει, είναι μεγαλύτερος. Από την άλλη είναι και η διαφορά ηλικίας. Δεν είναι και λίγα 12 χρόνια διαφορά. Αλλά η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, έτσι δεν είναι;

Εχθές ήταν πολύ επιθετικός μαζί μου, αλλά τον καταλαβαίνω, έχει κι αυτός τις ανάγκες του. Και στην τελική, ήταν απλά μια σφαλιάρα, όλοι έχουμε φάει ξύλο κάποια στιγμή στη ζωή μας. Σήμερα μου ζήτησε να βρεθούμε με πολύ επιθετικό τρόπο.

Θα πάω κι ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!

Καληνύχτα!

Με πληροφορίες από pellanews.gr