Αδίστακτα ήταν τα μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia. Δολοφονούσαν, ανατίναζαν επιχειρήσεις και τρομοκρατούσαν αθώους πολίτες.

Οι εκτελεστές της Greek Mafia, σύμφωνα με το Star, σκόρπισαν τον τρόμο και σε μια οικογένεια στα Άνω Λιόσια καθώς επιχείρησαν να ληστέψουν το αυτοκίνητό  της για να διαφύγουν.

Ήταν 16 Ιουλίου 2023, όταν 9 μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia ανατινάζουν αποθήκη συμφερόντων του Σκαφτούρου και διαλύουν 23 μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων. Με ιλιγγιώδη ταχύτητα φεύγουν από το σημείο. Στα Άνω Λιόσια προκαλούν τροχαίο και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το αμάξι για να αναζητήσουν άλλο. Τότε, εισβάλουν στην αυλή ενός σπιτιού με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Greek Mafia: «Απείλησαν το παιδί μου και μετά μπήκαν στο σπίτι»

«Tους κυνηγάγανε και ξαφνικά μπήκαν στην αυλή, απείλησαν το παιδί μου και μετά μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν τον παππού. "Δώσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου" του είπαν, βγάζοντας το πιστόλι» λέει στο Star η γυναίκα, που τα έβαλε με τους εκτελεστές της Greek Mafia. «Εγώ να σου πω στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα από κανέναν γείτονα και ήμουν πολύ ψύχραιμη. Τους δίνω μια κλωτσιά και βγήκαν από την πόρτα» προσθέτει.

Ο γιός της έμεινε άναυδος όταν ενημέρωθηκε ότι οι ένοπλοι με τους οποίους τα έβαλε η μητέρα του ήταν εκτελεστές της Greek Mafia. «Τους έκλεισε απ' έξω και έφυγαν. Αυτοί ήταν μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia... Tι ήτανε;  Κόπηκαν λίγο τα πόδια μου» δήλωσε στο Star.

ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν μπορούν να αποκλειστούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης»

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ>), Κωνσταντίνα Δημογλίδου, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες συλλήψεις σύντομα: «Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές, καθημερινά η έρευνα της αστυνομία προσφέρει και νέα στοιχεία, δεν μπορούν να αποκλειστούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από Star