Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μία 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Τον “έφαγε” με τέσσερις μαχαιριές στη μέση του δρόμου - Ανιψιά μητροπολίτη και κόρη ψάλτη η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό

Οι γονείς της γυναίκας καταρρακωμένοι μίλησαν στην κάμερα του STAR για την κόρη τους, που δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα.

Ο πατέρας της 39χρονης εξέφρασε την έκπληξη του για το περιστατικό: «Είναι πολύ δύσκολο, είναι απίστευτο. Προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη για το πως φτάσαμε εκεί, υπήρχαν δύσκολες ενδείξεις, αλλά όχι για τέτοιο πράγμα».

Ενώ συνέχισε, προσθέτοντας την δύσκολη κατάσταση που έβλεπαν στο σπίτι της κόρης τους, έχοντας παρατηρήσει μέχρι και πιθανόν «πυροβολημένη πόρτα», αλλά και την ίδια με μελανιά στο πρόσωπο της.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά τα λόγια που η 39χρονη του είπε: «Λυτρώθηκα γιατί υπέφερα για 3 χρονιά που κατηγορούμουν για πράγματα που ήταν ανυπόστατα, δεν άντεχα άλλο», ενώ έπειτα του ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει βάλει τους γονείς της.

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Απομονωνόταν ειδικά το τελευταίο διάστημα»

«Απομονωνόταν ειδικά το τελευταίο διάστημα, μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο, ενώ και 2-3 ήρθε στο σπίτι, βέβαια το πρωί ερχόταν και την έπαιρνε ο γαμπρός μου ή πήγαινε η ιδιά στο σπίτι» ανέφερε ακόμη ο πατέρας. 

Ιδιαίτερα συγκινητικά είναι τα λόγια και της μητέρας της, η οποία χαρακτήρισε την κόρη της ως μια «κουρασμένη και ταλαιπωρημένη μητέρα, αφοσιωμένη στην οικογένεια της». Έπειτα παραδέχθηκε πως την παρακολουθούσε ένας ψυχίατρος και πως έπαιρνε χάπια.