Εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου βάζοντας ένα τραγικό φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης του αγνοούμενου. Σύμφωνα με πληροφορίες των "Παραπολιτικών", το σώμα του 31χρονου εντοπίστηκε δεμένο σε πέτρα και «ανοιγμένο» εξαιτίας της πολυήμερης παραμονής στο νερό. Η σορός  εντοπίστηκε κοντά σε καλαμιές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο ιατροδικαστής εκ πρώτης όψεως δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση για το πώς οδηγήθηκε στον θάνατο ο Μπάμπης Κούτσικος. Αυτό θα προκύψει αύριο από την νεκροτομή.

Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι με τη σορό να εντοπίζεται ανάμεσα σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου καταγράφηκαν δραματικές στιγμές, με τη μητέρα του 31χρονου κυνηγού να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης της σορού του γιου της. «Το παιδί μου» είπε η γυναίκα του άτυχου νεαρού που είχε εξαφανιστεί τις 4 Ιανουαρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η έρευνα ανοίγει εκ νέου, καθώς η ανακρίτρια κάλεσε στο γραφείο της για συμπληρωματική απολογία τον 50χρονο κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη.



Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Parapolitika.gr, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης έφευγε από την Πάτρα για να εξετάσει αν η σορός όντως ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη, με τον ιατροδικαστή να φτάνει στο σημείο λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα. Στο σημείο επίσης μεταβαίνουν οι γονείς και οι οικείοι του. Η περιοχή έχει αποκλειστεί σε ακτίνα 1,5 περίπου χιλιομέτρου.


Ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Από χθές οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν μπει σε νέα φάση, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου από την Αθήνα, που μπορεί να ανιχνεύσει ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες λίγο μετά τις έντεκα το πρωί ο σκύλος «έπιασε» μια μυρωδιά ειδοποιώντας τον χειριστή του. Τους είχε μεταφέρει με σκάφος η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε ένα σημείο της λιμνοθάλασσας, μετά το Παρατηρητήριο Πτηνών της περιοχής. Στο "στόχαστρο" των ερευνών, πιο συγκεκριμένα, είχε μπει ένα σημείο κοντά σε καλαμιές, με βάθος 4-7 μέτρα, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις. 


"Φρούριο" το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου για την απολογία του κρεοπώλη - "Πού είναι ο Μπάμπης;"



Εν τω μεταξύ, σε φρούριο μετατράπηκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/1) το Δικαστικό Μέγαρο του Μεσολογγίου, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης απολογείται για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σημαντικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή των δικαστηρίων, ενώ κιγκλιδώματα έχουν τοποθετηθεί για να αποτρέψουν την προσέγγιση του κόσμου. Οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου 31χρονου.

*Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια τα ξημερώματα (Εικόνες)


Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε το tempo24.news, μέλη της οικογένειας του 31χρονου έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;». Ανάμεσά τους βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή του αγνοούμενου, ενώ πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους για τη μοίρα του 31χρονου.


*Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης - Σκύλος μύρισε ανθρώπινα απομεινάρια στη λιμνοθάλασσα - Εύρημα σε αρχαίο τάφο ίσως κόστισε τη ζωή στον Μπάμπη