Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μια 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στη Χαλκίδα: "Οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα, ποτέ δεν μίλησα για βιασμό", λέει η 39χρονη

Αύριο, Τετάρτη, η 39χρονη θα πάει στον ανακριτή και στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Οι Αρχές πλέον αναζητούν το κίνητρο που «όπλισε» το χέρι της γυναίκας και «βάζουν» στο μικροσκόπιο τις επικοινωνίες των δύο προσώπων μέσω κινητών τηλεφώνων.

Σημειώνεται πως οι γονείς της πριν από τρεις μέρες και συγκεκριμένα ο πατέρας της δράστιδος ανέφερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, ωστόσο η 39χρονη ζήτησε να πάνε τον πατέρα της στο κρατητήριο και στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν συνέβη το ανωτέρω περιστατικό.

Η ίδια ανέφερε πως με αυτή την πράξη της «λυτρώθηκε», γιατί δεν μπορούσε «επί τρία χρόνια να απολογείται για πράγματα που δεν ισχύουν».

Πρόκειται, σαφώς, για μία πολύ περίεργη ιστορία και αναζητείται το κίνητρο της δολοφονίας, αλλά και οι σχέσεις της 39χρονης με το θύμα.

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 43χρονο στο χωριό του, Λουκίσια Χαλκίδας.