Στην σύλληψη 6 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι οποίοι φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό πυροβολισμών του περασμένου Σαββάτου (20.1) επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο εκ των κατηγορουμένων, κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν, συνεπλάκησαν με άλλα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών. Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι σταθμευμένο κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι.

Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, 3 ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων.