Βίντεο ντοκουμέντο για τη σοκαριστική υπόθεση στη Χαλκίδα, δείχνει την 39χρονη κατηγορούμενη να κατευθύνεται στο σπίτι του 43χρονου το πρωινό του Σαββάτου λίγη ώρα πριν αποφασίσει να τον δολοφονήσει με πολλαπλές μαχαιριές.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Alpha φαίνεται ότι η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της πολύ νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου περίπου στις 3:30.

Από την κάμερα ασφαλείας καταγράφεται ότι στις 3:58 πέρασε από τη Λεωφόρο Δροσιάς, ένα σημείο που απέχει δέκα λεπτά από το δικό της σπίτι και πέντε λεπτά από το σπίτι του θύματος. Αυτό δείχνει ότι η δράστης είχε στήσει καρτέρι τεσσάρων ωρών στον 43χρονο, τον οποίον μαχαίρωσε πολλαπλές φορές.
script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js">

Χαλκίδα: Αύριο η απολογία της 38χρονης για τη δολοφονία του 43χρονου


Η 39χρονη απολογείται αύριο, Τετάρτη, ενώ για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει γιατί μαχαίρωσε τον ξυλουργό μέχρι θανάτου, λέγοντας πως θα τα αποκαλύψει στον ανακριτή, κάνοντας λόγο για κάτι σοβαρό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό. Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια χωρίς να πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ' ιδίαν.

Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν από χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή».