Δύο σοκαριστικά τροχαία είχαμε μέσα σε λίγες ώρες σε Βούλα και Ομόνοια, με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Τραγωδία με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε χθες βράδυ, περίπου στις 11:00, στη Βούλα, στη συμβολή των Λεωφόρων Καραμανλή και Βουλιαγμένης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά σε διαχωριστική νησίδα, δέντρα και κολόνα φωτισμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νεκροί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι περίπου 20 ετών και τραυματίες δύο συνομήλικοί τους. Σύμφωνα με πηγές, οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκ των τραυματιών, η κατάσταση του ενός χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη, ενώ ο δεύτερος είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.

Το όχημα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και βγήκε από τον δρόμο, ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και τελικά χτύπησε σε δέντρα και κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) διεκόπη για περίπου δύο ώρες από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης δείχνουν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο να έχουν διαλυθεί και να έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαβάστε ακόμα: Μεσσηνία: Νεκροί 23χρονος και 15χρονη έπειτα από τραγικό τροχαίο - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο

Δείτε εικόνες





Νέα τραγωδία στην Ομόνοια με δύο νεκρούς

Την ίδια ώρα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από ανατροπή μοτοσικλέτας στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Πατησίων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. και μια μοτοσικλέτα, που συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νεκροί από τη σύγκρουση είναι οι αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Εικόνες από το τροχαίο στην Ομόνοια

troxaio-omonoia
troxaio-omonoia4
troxaio-omonoia3
troxaio-omonoia2