Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως να δίνουν περισσότερες απαντήσεις. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα φυσίγγια με τα οποία πυροβολήθηκε ο 31χρονος προέρχονται από το όπλο του και παραμένει άγνωστο για το πώς ο δράστης απέσπασε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης, το μοιραίο βράδυ, είχε πάρει μαζί του την καραμπίνα του, ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν φυσίγγια ίδια με εκείνα που εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του. Τώρα οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν το συγκεκριμένο όπλο.

Μεσολόγγι: Για κατάθεση όσοι υπήρχαν στη λίστα του Μπάμπη

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική απολογία.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία κάλεσε για απλή κατάθεση και άτομα τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στο τετράδιο του Μπάμπη. Δεν καλούνται για κατάθεση επειδή θεωρούνται ύποπτοι, αλλά στο πλαίσιο της έρευνας για καταλάβουν οι αστυνομικοί τι έκανε με τα λεφτά του.


Στο συγκεκριμένο τετράδιο υπάρχουν ονόματα και δίπλα σε κάθε όνομα το ποσό των χρημάτων που είχε δανείσει, πόσα του είχαν επιστραφεί και ποιο είναι το υπόλοιπο. Το είχε στο σπίτι και το παρέδωσε η μητέρα του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το τετράδιο, φέρεται να είχε δανείσει χιλιάδες ευρώ σε βάθος χρόνου σε αρκετά πρόσωπα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn4sw801xeh)