Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Την ίδια ώρα ο κρεοπώλης καλείται από τις Αρχές να περιγράψει τη σχέση του με τον Μπάμπη.

Στην Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού στις υποθέσεις των ναρκωτικών και συγκεκριμένα στο κελί 64 κρατείται ο κρεοπώλης του Μεσολογγίου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί ως ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Όταν ερωτήθηκε ο κρεοπώλης για τη σχέση που είχε με τον Μπάμπη, περιέγραψε:

 «Ο Μπάμπης είναι καλό παιδί και πάρα πολύ καλός φίλος μου. Είναι όμως κλειστός χαρακτήρας και δεν σου λέει για προσωπικά του ζητήματα, εγώ μπορεί να του είχα μιλήσει για δικά μου ζητήματα πάνω στην κουβέντα. 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Λουλούδια στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης άφησαν συγγενείς και φίλοι

Κρεοπώλης: Ο Μπάμπης δεν θα δάνειζε χρήματα σε κάποιον που δεν ήξερε

Ο Μπάμπης λόγω του χαρακτήρα του δεν θα δάνειζε χρήματα σε κάποιον που δεν ήξερε. Εκείνος δεν δανείστηκε από εμένα χρήματα, μόνο στο κυνήγι του κερνούσα τον καφέ και το φαγητό, αν δεν είχε αυτός χρήματα. Μπορεί να είχαμε διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση μας ήταν τέτοια που το επέτρεπε να μου ζητάει πράγματα και ο Μπάμπης δεν είχε μεταφορικό μέσο.

Δεν υπήρχε κάποια οικονομική εξάρτηση και μάλιστα όταν εγώ τα Χριστούγεννα του πρότεινα να του δώσω δωρεάν τα κρέατα για τις γιορτές, δεν το δεχόταν με τίποτα».