Η 39χρονη που συνελήφθη στη Χαλκίδα για τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη Νικολάου, κατά την απολογία της στον ανακριτή, είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν είχε μια ερωτική συνέρευση με το θύμα τον Οκτώβριο του 2008.

Διαβάστε επίσης: Χαλκίδα: "Με έκανε βούκινο και τον έφαγα" - Μια συναινετική ερωτική επαφή πριν από χρόνια στάθηκε η αιτία για τη δολοφονία λέει η 39χρονη


Η ίδια μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ήταν στενοχωρημένη, μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ και εκείνος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και από τότε είπαν ότι θα μείνει μεταξύ τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyntxuuqwjy9)

Η 39χρονη που συνελήφθη για τη δολοφονία στη Χαλκίδα ισχυρίστηκε ότι βρήκε στήριξη στον Σάκη Νικολάου, ύστερα από έναν μικροκαβγά με τον σύζυγό της πριν από τον γάμο


«Με τον Σάκη η γνωριμία μας έγινε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008, ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει κάποια ντουλάπια. Την ημέρα εκείνη ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου σε συνδυασμό με έναν μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ο οποίος με στενοχώρησε».

Ζητούσα στήριξη την οποία πίστεψα πως βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Όσο ήταν στο σπίτι μας, προσπαθούσε, υποκριτικά, να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει να ξεπεράσω τη στενοχώρια μου. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Ενώ είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με αγκάλιασε και με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει καθώς σε λίγες ημέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου που, όπως έλεγε, ήταν φίλος του.

Του ζήτησα να φύγει, όπως και έγινε. Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα για να συνέλθω. Λίγη ώρα μετά, ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα, "ήρθες" και μου είπε "ναι". Στη συνέχεια τον ρώτησα αν ήθελε να ανοίξω το φως γιατί ήξερα ότι άρεσε στον σύζυγό μου να με βλέπει και μου απάντησε "όχι". Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε, ο Σάκης απάντησε "ποιος… ο Σάκης είμαι". Τότε, σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Αποφάσισα ότι έπρεπε να μην το πω στον σύζυγό μου φοβούμενη τις συνέπειες. Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας», είναι οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης.

Το ανώνυμο τηλεφώνημα στον σύζυγο της 39χρονης το 2011: "Πρόσεξε ποιον βάζει η γυναίκα σου στο σπίτι"


Έναν μήνα μετά την ερωτική συνέρευση η 39χρονη παντρεύτηκε με τον σύντροφό της. Για δύο χρόνια όλα κυλούσαν καλά και ο άνδρας της δεν γνώριζε τίποτα. Τότε δέχθηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που του έλεγαν ότι πρέπει να προσέχει ποιον βάζει η γυναίκα του στο σπίτι.

«Αρχές του 2011 ο σύζυγός μου δέχτηκε μία ανώνυμη κλήση. Του έλεγαν να με μαζέψει και να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του. Με ρώτησε αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σ' εμένα και τον Σάκη. Του είπα "όχι", αλλά δεν πείστηκε. Για 1,5 χρόνο ζήσαμε έναν εφιάλτη γιατί ο σύζυγός μου ζήλευε και ανέφερε υπονοούμενα διαρκώς. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ηρέμησε και για δέκα χρόνια ζούσαμε ευτυχισμένοι», φέρεται να υποστήριξε η 39χρονη.

«Στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 ο σύζυγός μου δέχτηκε πάλι ένα τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωναν ότι εγώ με τον Σάκη έχουμε εξωσυζυγική σχέση. Τότε ξεκίνησε και πάλι ο εφιάλτης. Με πίεζε να του πω την αλήθεια. Ενάμιση μήνα μετά, του αποκάλυψα το περιστατικό και του είπα ότι από τότε δεν είχε ξανασυμβεί. Αποφάσισα να μιλήσω στον Σάκη για να μάθω τον λόγο που με διέβαλε, μιλώντας σε τρίτους για τη συνεύρεση που είχαμε και για να μιλήσει στον σύζυγό μου και να του εξηγήσει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια. Ο Σάκης αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του. Λίγο καιρό μετά ο σύζυγός μου συναντήθηκε με τον Σάκη και του ζήτησε να μείνει μακριά μας.

Έκτοτε, η ζωή μας άλλαξε. Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος. Είχαμε συνεχώς εντάσεις και καβγάδες. Άρχισα να αισθάνομαι μόνη μου, να κλαίω και να αυτοτραυματίζομαι. Ζήτησα βοήθεια από τον πνευματικό μου. Επισκέφθηκα νευρολόγο και ψυχίατρο και στα τέλη του 2022 ξεκίνησα συνεδρίες και έλαβα αγωγή για έξι μήνες, την οποία διέκοψα μόνη μου. Τον Μάιο του 2023 πήγα σε άλλον ψυχίατρο, διέκοψα για λίγο και ξεκίνησα εντατικά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους».