Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ» η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ», από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, στον αντιστράτηγο Δημήτριο Μπολομύτη.



Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, και ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.



Παράλληλα, στην τελετή παρέστησαν επίτιμοι αρχηγοί, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τις Ενώσεις Αποστράτων και Εφέδρων.

Κατά την επίδοση αναμνηστικού στον απερχόμενο διοικητή ΑΣΔΥΣ και νέο αρχηγό ΓΕΣ, ο κ. Κεφαλογιάννης τον συνεχάρη για το έργο και την προσφορά του, ενώ ευχήθηκε στον νέο διοικητή ΑΣΔΥΣ μια γόνιμη και παραγωγική θητεία.