Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά τις καταγγελίες για την ύπαρξη «δράκου» που χτυπά σε ασανσέρ στην περιοχή.

Ειδικότερα, ανησυχία επικρατεί καθώς στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, έπειτα από δύο διαφορετικές καταγγελίες για δύο διαφορετικά συμβάντα που έγιναν την Κυριακή και τη Δευτέρα. Οι καταγγελίες έγιναν αυθημερόν για το περιστατικό της Δευτέρας, αλλά με καθυστέρηση τριών ημερών για το συμβάν της Κυριακής.

Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα είναι ανήλικα κορίτσια, 14 ετών, τα οποία δέχθηκαν επίθεση μέρα μεσημέρι, ενώ έμπαιναν στα ασανσέρ των πολυκατοικιών των σπιτιών τους για να πάνε σπίτι τους.

Κατά πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας που, σύμφωνα με τη 14χρονη που δέχθηκε επίθεση την Κυριακή, της μίλησε αγγλικά και σπαστά ελληνικά, φέρεται να είχε ακολουθήσει τις ανήλικες και να επιχείρησε να τις αιφνιδιάσει. Στο περιστατικό της Δευτέρας, μάλιστα, απείλησε, κάνοντας το σήμα του όπλου με τα χέρια του, για να τρομάξει το κορίτσι και να μην αντιδράσει.

Διαβάστε ακόμα: Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από άγνωστο - Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράστη

Άγιος Παντελεήμονας: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τον "δράκο" των ασανσέρ

Οι δύο νεαρές κατήγγειλαν τα περιστατικά και μεταφέρθηκαν αμέσως στο αρμόδιο τμήμα για να δουν φωτογραφίες υπόπτων, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ., έχοντας στα χέρια της την περιγραφή των κοριτσιών, προσπαθεί από λίστα με σεσημασμένους να ταυτοποιήσει τον δράστη. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα, ενώ έχουν εντοπιστεί τα βίντεο που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη και προσπαθούν από εκεί να εξαγάγουν συμπεράσματα, για να οδηγηθούν στα ίχνη του.