Νέα σοβαρή αποκάλυψη για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο από το Μεσολόγγι, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, εντοπίστηκε στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη, με τους ειδικούς να λένε πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι πως στο Μεσολόγγι υπάρχουν έξι τέτοιες συσκευές.

Μεσολόγγι: Οι ιδιαιτερότητες του εξορυκτή κρυπτονομισμάτων


«Μήπως είναι συνεπενδυτές;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος του Internet Now!, και στη συνέχεια εξήγησε τις ιδιαιτερότητες αυτής της συσκευής:

«Είχε μία ιδιαιτερότητα που δεν έχουν τα υπόλοιπα μηχανήματα. Είχε πολλαπλούς ανεμιστήρες για να κάνει ψύξη, ώστε να μην πληρώνει και κλιματιστικό, όπως κάνουν άλλοι που έχουν παρόμοια μηχανήματα».

«Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι λίγο μανία, είναι σαν τζόγος. Όταν ζητήσεις να τα αγοράσεις ο πωλητής σου λέει «όχι, πρέπει να περιμένει δύο μήνες». Ο πωλητής σου εγγυάται απόδοση, ότι θα βγάζεις από 2.000 έως 4.000 ευρώ τον μήνα».

Όπως εξήγησε ο κος Βασιλάκος στο Live News, εάν κάποιος είναι τυχερός και στοχεύσει ένα κρυπτονόμισμα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, το κέρδος που μπορεί να βγάλει από αυτή την επένδυση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.500 ευρώ.



Ιδιαίτερα, τα κέρδη από κρυπτονομίσματα στο Μεσολόγγι είναι πολλά περισσότερα από εκείνα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη, καθώς είναι πολύ λίγες οι συσκευές κρυπτονομισμάτων.

«Εφόσον είναι λίγοι, τα κέρδη του Μεσολογγίου μοιράζονται σε λίγους», κατέληξε ο Νίκος Βασιλάκος.