Την ώρα που συνεχίζεονται οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, η αδερφή του θύματος, Χριστίνα, μίλησε για τη σχέση του με τα κρυπτονομίσματα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στο Μεσολόγγι: “Είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά” – Τι κατέθεσε φίλος του Μπάμπη

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια  στην εκπομπή Live News του MEGA, στα προσωπικά αντικείμενα του 31χρονου Μπάμπη εντοπίστηκε ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων, με τους ειδικούς να λένε πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή ο πρόεδρος του ‘’Internet Now!’’, Νίκος Βασιλάκος, η συσκευή αυτή μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη.

«Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι λίγο μανία, είναι σαν τζόγος. Όταν ζητήσεις να τα αγοράσεις ο πωλητής σου λέει «όχι, πρέπει να περιμένει δύο μήνες». Ο πωλητής σου εγγυάται απόδοση, ότι θα βγάζεις από 2.000 έως 4.000 ευρώ τον μήνα», είπε.

Με αφορμή τα παραπάνω η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου θέλησε να διευκρινίσει τι ισχύει για τη σχέση του αδερφού της με τα κρυπτονομίσματα.

«Ο αδερφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχει μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», είπε.

Η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου ζητά να μιλήσει ο 50χρονος κρεοπώλης για να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι 

Όπως τόνισε η αδερφή του 31χρονου, το ζήτημα είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδερφού της.

«Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερ 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν».

«Πρέπει να βγει η ιατροδικαστική έκθεση και να μας πει εάν σύρθηκε, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί».

«Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι «δεν θα τον βρείτε ποτέ»… Ο αδερφός μου ήταν σε σημείο που να πέρναγε κάποιος με αυτοκίνητο θα τον έβλεπε. Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου».

 Τέλος, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου απηύθυνε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία του 31χρονου, η οποία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο.