Έκκληση προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να επιδείξουν σεβασμό και διακριτικότητα προς τα μέλη της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου κατά την τελετή της κηδείας στο Μεσολόγγι απευθύνει η αδερφή του Χριστίνα.

Η κηδεία του Μπάμπη θα γίνει το Σάββατο στις 15.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, 23 ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η σορός του αδικοχαμένου 31χρονου τις τελευταίες πέντε ημέρες βρισκόταν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και να γίνει τυπικά η ταυτοποίηση της σορού από DNA. Σήμερα το μεσημέρι αποδεσμεύτηκε και παραδόθηκε στην οικογένεια προκειμένου να τελέσει την κηδεία και την ταφή τους αγαπημένου τους προσώπου.


Mεσολόγγι: "Από τη στιγμή που βρέθηκε ο αδερφός μας δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα", λέει η αδελφή του Μπάμπη



Η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη, μιλώντας στο MEGA, έκανε έκκληση προς όλους «να σεβαστούν τον πόνο μας και να είναι όσο μπορούν μακριά και διακριτικά… Από τη στιγμή που βρέθηκε ο αδερφός μας δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα… Γνωρίζω ότι στην κηδεία θα είναι δημοσιογράφοι, μπορούν να τραβήξουν πλάνα, αλλά θα ζητούσε λίγη διακριτικότητα, από ένδειξη ανθρωπιάς προς την οικογένεια».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyoq8rnaazah)