O θάνατος της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη από την Κρήτη, η οποία «έφυγε» μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τέσσερα χρόνια, έχει συγκινήσει όλη τη χώρα, αφού παρά τη δύσκολη μάχη που έδινε, η Ραφαέλα φρόντιζε να δίνει δύναμη και σε άλλα άτομα που πάλευαν για τη ζωή τους, με μηνύματα αισιοδοξίας.

"Έφυγε με χαμόγελο και συνεχίζει να γελάει"


Η μητέρα της Ραφαέλας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε λόγο για ένα χαμογελαστό πλάσμα που σκεφτόταν συνέχεια τους άλλους. «Έφυγε με χαμόγελο και συνεχίζει να γελάει...» είπε συγκινημένη.

Η μητέρα της μίλησε και για τα βίντεο που έκανε η κόρη της και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Τα φτιάχναμε μαζί. Προσπαθούσε γιατί ήθελε να δώσει χαρά στους υπόλοιπους». «Είναι τόσο λαμπερή, σαν να μην έχει γίνει κάτι. Ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» είπε. «Έδωσαν παράταση ζωής στο παιδί μου» πρόσθεσε.

Όπως είπε, η Ραφαέλα «έφυγε» με φρικτό πόνο όμως αυτό δε τη σταμάτησε από το να χαμογελάει. «Την ώρα που ''έφευγε'', μας χαιρέτησε και χαμογελούσε, σαν να είδε ένα φως».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyokdkyd6int)