Προς όλες τις κατευθύνσεις συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία-θρίλερ του Μπάµπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, µε τον 50χρονο βασικό ύποπτο να είναι προφυλακισµένος. Σύµφωνα µε τον δικηγόρο της οικογένειας του Μπάµπη Κούτσικου, Κώστα ∆ηµόπουλο, «στη δολοφονία του Μπάµπη θεωρούµε βέβαιο πως έχει συµµετοχή, µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο, και τουλάχιστον ακόµα ένα πρόσωπο».
Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Άγνωστο παραμένει ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Μεσολόγγι: "Τουλάχιστον ακόµα ένα πρόσωπο στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου"

Μιλώντας στην «Απογευματινή της Κυριακής», ο κ. ∆ηµόπουλος υποστήριξε πως «οι έρευνες των αστυνοµικών δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αφού υπάρχουν ακόµη αναλύσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και άλλα ευρήµατα που δεν έχουν παραδοθεί. Μεταξύ αυτών, είναι και η έκθεση του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ο οποίος επίσης περιµένει τα αποτελέσµατα εξετάσεων προκειµένου να γνωρίζουµε εάν υπάρχει γενετικό υλικό των δραστών στα νύχια του Μπάµπη ή σε άλλα σηµεία του σώµατός του».

Υπάρχουν ενδιαφέροντα σηµεία στην απολογία του κατηγορουµένου, συνεχίζει ο κ. ∆ηµόπουλος, «που εγείρουν νέα ερωτήµατα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως αφού άφησε τον Μπάµπη στον κόµβο των πρώην ΤΕΙ, πήγε σπίτι του, όµως προκύπτει από κάµερες αλλά και άλλα στοιχεία πως αυτό δεν συνέβη. Κάποια στιγµή φαίνεται να πηγαίνει στο σπίτι του, αργά το βράδυ, λίγο πριν από τα µεσάνυχτα».

Υπάρχει, δηλαδή, ένα µεγάλο χρονικό κενό, το οποίο ο κατηγορούµενος δεν µπόρεσε να καλύψει ούτε στις καταθέσεις του στους αστυνοµικούς ούτε ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύµφωνα µε ανώτατα στελέχη του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών, «ο κατηγορούµενος δεν υποβλήθηκε ποτέ σε εξέταση για πυρίτιδα στα χέρια του, διότι είχαν περάσει σχεδόν 24 ώρες από τη στιγµή που εξαφανίστηκε ο Μπάµπης, όταν κλήθηκε στην Αστυνοµία για κατάθεση. Είχε πλύνει τα χέρια του, είχε κάνει µπάνιο, συνεπώς, εάν υπήρχαν ευρήµατα, αυτά χάθηκαν µέσα στην ηµέρα».