Σεσημασμένος τράπερ για υπόθεση ναρκωτικών συνελήφθη εκ νέου από τις αρχές, αυτή τη φορά για αρπαγή, απόπειρα απαγωγής, ξυλοδαρμό και σωρεία άλλων αδικημάτων.

Ο κατηγορούμενος τον τελευταίο καιρό απειλούσε, είχε ξυλοκοπήσει και είχε πυρπολήσει τις μηχανές του, όπως κατήγγειλε το ίδιο το θύμα, επίσης τράπερ, στους αστυνομικούς.

Ο «κόμπος όμως έφτασε στο χτένι» όταν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τον απαγάγει εξαιτίας μιας διαμάχης που είχαν οι δύο νεαροί, ενός «beef» όπως το είπανε θύτης και θύμα.


Είχε συλληφθεί ξανά πριν λίγους μήνες

Τα περιστατικά βίας φαίνεται, σύμφωνα πάντα με το θύμα, ξεκινούν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες οπότε σταδιακά ο κατηγορούμενος τράπερ άρχισε τις επιθέσεις του. Δύο φορές το θύμα ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ και τους φίλους του, δύο φορές προσπάθησαν να τον απαγάγουν ενώ κατέστρεψαν τις μοτοσικλέτες του θύματος αφού τις πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί, το βράδυ της Παρασκευής συνέλαβαν τον κατηγορούμενο και του πήραν κατάθεση, στην οποία ο ίδιος φέρεται να περιγράφει τα περιστατικά ελαφρώς διαφορετικά, δηλώνοντας πως δεν είχε ποτέ σκοπό να απαγάγει τον συνάδελφο του.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες, στο πεδίον του Άρεως ο κατηγορούμενος, είχε συλληφθεί έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη για κατοχή κοκαΐνης και μετά τη μεταγωγή του στην εισαγγελία, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του.