Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα. Η εισαγγελέας, στην αγόρευσή της πρότεινε την ενοχή της, ενώ την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου θα αγορεύσουν οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο δικηγόρος του πατέρα από την Πάτρα, επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Πρωινό» ότι χθες, 28 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο από τον Μάνο Δασκαλάκη στη μνήμη της Τζωρτζίνας.

Η Τζωρτζίνας περιμένει ακόμα να δικαιωθεί

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και το κοριτσάκι περιμένει ακόμα να δικαιωθεί. Θεωρούμε ότι είμαστε κοντά στη δικαίωση και ένας από τους λόγους που ήθελα να μιλήσουμε είναι ότι μετά από τόσους μήνες και με την πρόταση της εισαγγελέως, ακούστηκε επιτέλους πόσο ενδιαφερόταν αυτός ο άνθρωπος για τα παιδιά του. Ακούστηκαν τόσα μηνύματα που τα επανέλαβε και η κυρία εισαγγελέας στο ζήτημα του πόσο ο κ. Δασκαλάκης ήθελε να είναι παρών και δίπλα στην Τζωρτζίνα και με ποιον τρόπο εργαλειοποιήθηκε η Τζωρτζίνα από την κατηγορουμένη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί ότι έχει βγει η αλήθεια

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη σημείωσε: «Ο κ. Δασκαλάκης είναι ικανοποιημένος από τη διαδικασία γιατί θεωρούμε ότι έχει βγει η αλήθεια. Προφανώς από την απολογία δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιημένος, με την έννοια ότι δεν ακούσαμε όσα θα θέλαμε και ελπίζαμε ως έναν βαθμό να εξηγηθούν. Ο κατηγορούμενος βέβαια έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και νομίζω ότι όπως αποτυπώθηκε και στην πρόταση της εισαγγελέως, η 35χρονη δεν πείθει. Το δικαστήριο έχει μία σαφή άποψη για να πάρει την απόφαση που θεωρούμε ότι θα είναι καταδικαστική».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: