Την απόπειρα απαγωγής του κατήγγειλε ένας τράπερ από την Καλλιθέα. Ειδικότερα, στην υπόθεση της απαγωγής θύτης και θύμα είναι τράπερ.Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή 21χρονος τράπερ προσήλθε στο Α.Τ. Καλλιθέας, όπου κατήγγειλε ότι, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μοσχάτου, αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούν δύο άλλα αυτοκίνητα. Τα οχήματα αυτά τον ακινητοποίησαν σε δρόμο της Καλλιθέας και οι επιβαίνοντες τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά και μετέβη στο Α.Τ. Καλλιθέας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Λίγο αργότερα συνελήφθη ο 28χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές.

Ο δικηγόρος του θύματος σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ανέφερε:

 «Την Παρασκευή περίπου 12.30 το βράδυ συνελήφθη γνωστός για την καλλιτεχνική αλλά και εγκληματική του δράση μουσικός για την απόπειρα απαγωγής του εικοσάχρονου εντολέως μου, γνωστού επίσης μουσικού της ίδιας σκηνής (τραπ), ο οποίος αφού προσπάθησε με την βία και με συνδρομή άνω των 6 ατόμων να τον εγκλωβίσει σε όχημα μπροστά από εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας (Τζιτζιφιές) και να τον απαγάγει, τον γρονθοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Την 16.1.24, ώρα περίπου 2.45 π.μ., ο ίδιος ''καλλιτέχνης'' έθεσε σε φωτιά το δίκυκλο όχημα του ανωτέρω θύματος-εντολέως μου με την χρήση μολότοφ, ενώ την 4.11.23, ώρα 10 περίπου το βράδυ, απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες, οι οποίοι φορούσαν μάσκες, περιστατικό το οποίο δεν καταγγέλθηκε μέχρι σήμερα εκ φόβου του εντολέως μου για την ζωή του. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε στάδιο τακτικής ανάκρισης, καθώς έχει ασκηθεί δίωξη για πλείονα κακουργήματα».