Δύο μόλις μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά, μητέρα του Κρητικού σεφ Στάθη Αυγουστάκη, έχασε τη ζωή της σε ένα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λυγαριά, στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου βγήκε βαρύτατα τραυματισμένο το μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ενώ με ελαφρύτερα τραύματα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική η 31χρονη μητέρα του μικρού αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι με τη μητέρα του βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα.
Η άτυχη 59χρονη υπέκυψε τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς εκτός από σοβαρά τραύματα στα πόδια είχε και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.
Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό – Και ένα μωρό ανάμεσα στους τραυματίες (Εικόνες)


Κρήτη: Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα 

Το δυστύχημα συνέβη εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, όταν ένα βανάκι που οδηγούσε 38χρονος εργολάβος από τη Συρία έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε με δύναμη πάνω στο λευκό Ι.Χ. όπου επέβαιναν οι δύο γυναίκες με το δίχρονο αγοράκι.

Ο οδηγός του βαν συνελήφθη. Συντετριμμένος, δήλωσε ότι έκανε τη συγκεκριμένη διαδρομή δύο φορές την ημέρα. «Έβρεχε καταρρακτωδώς στην περιοχή, είχα βάλει τους υαλοκαθαριστήρες στη μέγιστη συχνότητα και πάλι ήταν αδύνατο να δω το δρόμο. Κατέβαινα στη στροφή και ξαφνικά είδα μπροστά μου μια κατσίκα “τρελαμένη” να πηγαίνει από τη μία πλευρά του δρόμου στην άλλη! Πάτησα το φρένο για να την αποφύγω και την επόμενη στιγμή το αυτοκίνητό μου “έφυγε” και βρέθηκε να χτυπά το Ι.Χ.» είπε σε κατάσταση σοκ την ώρα που έβγαινε από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.


Μαγείρευε για 600 παιδιά

Βαρύτατο το πλήγμα για τον Στάθη Αυγουστάκη, ο οποίος έχασε ξαφνικά τη μητέρα του και πλέον βλέπει το ανιψάκι του να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο γλυκύτατος σεφ είχε γίνει γνωστός από το πέρασμά του από το «MasterChef 4» και είχε συγκινήσει το κοινό με την απόφασή του να πάει στην Αφρική για να μαγειρεύει καθημερινά για εξακόσια παιδιά.

Ο «ιεραπόστολος σεφ», όπως τον αποκαλούν, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του, ενώ συχνά πυκνά ανέβαζε φωτογραφίες της στο λογαριασμό του στο Facebook, που τις συνόδευε με λόγια αγάπης: «Στοργική, χαμογελαστή, γεμάτη αγάπη, ακούραστη στο δύσκολο δρόμο της ζωής… προσφέροντάς μου τα πάντα… Είμαι ευγνώμων για όλα, μαμά! Δεν φτάνει ένα “σ’ αγαπώ...”. Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα. Υπερήφανος που είσαι η ΜΑΝΑ μου και τόσο ευγνώμων, όσα μου έχεις προσφέρει!», «Σε λατρεύω 365 μέρες το χρόνο, για όλη μου τη ζωή!».

Δείτε την ανάρτηση