«Έξι ανήλικα κορίτσια τη χτύπησαν και τραβούσαν βίντεο», είπε η μητέρα της 15χρονης από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ανήλικων κοριτσιών, ένα εκ των οποίων τραβούσε και βίντεο με την επίθεση, το οποίο δημοσίευσε στα social media. Όπως είπε η μητέρα της 15χρονης μιλώντας στον ANT1, «άρχισαν να τη φτύνουν. Και η μικρή αντιστάθηκε. Και όπως μιλούσανε, σηκώθηκε η μία και της δίνει μια γροθιά στο μάτι και έπεσε. Και πέφτοντας χτυπάει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο».

Όσο για τον λόγο που έγινε η επίθεση, η μητέρα της 15χρονης ανέφερε: «Της ζήτησαν τον λόγο γιατί η φίλη της τής είπε κάποια λόγια γι' αυτές και λέει η μικρή η δική μου "εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο"».

Η οικογένεια της 15χρονης έχει ζητήσει να μη γίνεται αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο, καθώς επιβαρύνει ψυχολογικά την κατάσταση της ανήλικης, η οποία δηλώνει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο της και αρνείται να βγει από το σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων κοριτσιών για ξυλοδαρμό 15χρονης


Μητέρα 15χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η περιγραφή του ξυλοδαρμού

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της 15χρονης περιέγραψε τα γεγονότα ως εξής:

«Στις 8:30 η ώρα ήταν η μικρή σε ένα ίντερνετ καφέ, 150 μέτρα από το σπίτι, σε κεντρικότατο δρόμο, στην Άνω Τούμπα. Εκεί την επισκέφθηκαν έξι κορίτσια και της ζήτησαν να βγει έξω να μιλήσουν. Της ζήτησαν τον λόγο γιατί η φίλη της τής είπε κάποια λόγια γι' αυτές και λέει η μικρή η δική μου "εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο".

Επειδή αρνήθηκε τα δικά τους τα λόγια, την περικύκλωσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άρχισαν να τη φτύνουν. Και η μικρή αντιστάθηκε. Και όπως μιλούσανε, σηκώθηκε η μία και της δίνει μια γροθιά στο μάτι και έπεσε. Και πέφτοντας χτυπάει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο.

Αυτοί μόλις είδαν που έπεσε η μικρή σηκώθηκαν και έφυγαν. Περνώντας ένας πιτσιρικάς την είδε τη μικρή πεσμένη ανάμεσα στα αυτοκίνητα και πήγε και τη σήκωσε και κατευθείαν πήρε τηλέφωνο. Και λέει "έλα, μπαμπά, με χτυπήσανε, με δείρανε, να πάμε στην αστυνομία".

Συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών. Κρατήσανε τα παιδιά με τους γονείς εκεί, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν μπόρεσαν να συλλάβουν μόνο το κορίτσι που τη χτύπησε. Αυτή τη στιγμή η κόρη μου είναι ψυχολογικά χάλια, δεν θέλει να πάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Προέχει η ψυχολογία του παιδιού, να μπορέσει να επανέλθει».