Ένα άγριο περιστατικό μπούλινγκ σε βάρος μαθητή σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στην Κρήτη. Θύμα φέρεται να υπήρξε ένας 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου στα Χανιά, όταν τρεις συμμαθητές του τον προσέγγισαν με απειλητική διάθεση με σκοπό τον ξυλοδαρμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν παρέα τριών μαθητών του σχολείου επιτέθηκαν στον ανήλικο λεκτικά και σωματικά. Οι φερόμενοι ως δράστες αρχικά τον εξύβρισαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι, γεγονός που, εκτός του ότι φανέρωνε χλευαστική διάθεση, θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική του ακεραιότητα.

Διαβάστε ακόμα: Ξυλοδαρμός 15χρονης στη Θεσσαλονίκη: "Παραδόθηκε και προγραμματίστηκε να απολογηθεί", λέει ο δικηγόρος της 15χρονης που χτύπησε συμμαθήτριά της

Κρήτη: Στο «στόχαστρο» συμμαθητών του από την αρχή της σχολικής χρονιάς ο 15χρονος

Ο 15χρονος μαθητής έχει βρεθεί στο στόχαστρο συμμαθητών του από την αρχή της σχολικής χρονιάς, χωρίς όμως η διεύθυνση του σχολείου να κινηθεί δραστικά για να δώσει τέλος στον εφιάλτη του ανηλίκου. Αποτέλεσμα της καθυστερημένης παρέμβασης ήταν ο ξυλοδαρμός του μαθητή από την παρέα των τριών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μαθητές Α’ Λυκείου σε Γενικό Λύκειο των Χανίων. Μετά το απαράδεκτο περιστατικό, στους δράστες επιβλήθηκε διήμερη αποβολή από το σχολείο, ενώ ενημερώθηκαν αμέσως οι οικογένειές τους.