Νέα καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο έρχεται στο φως. Πρώην εθελοντής της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" κατήγγειλε ότι ο ιδρυτής της οργάνωσης, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και η πρώην σύντροφός του είναι εθισμένοι στον τζόγο.

Σύμφωνα με τον πρώην εθελοντή, ο Πολυχρονόπουλος και η πρώην σύντροφός του επισκέπτονται συχνά καζίνο, όπου παίζουν κυρίως φρουτάκια.

«Τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, από την πρώτη δομή που είχε, στην ίδια οδό αλλά λίγο παρακάτω. Από το 2012 και ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του είναι άρρωστοι (σ.σ.: με τον τζόγο). Έχουν γυρίσει όλα τα καζίνα, είτε στην Αθήνα είτε σε επαρχίες για να μη φαίνονται. Περισσότερο Γλυφάδα και Αιγάλεω πήγαιναν. Έπαιζε φρουτάκια περισσότερο παρά χαρτιά και ρουλέτες. Το αγαπημένο του ήταν τα "επτάρια"», είπε αρχικά ο πρώην εθελοντής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχε κερδίσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, απάντησε: «Δεν ξέρω το ποσό, αλλά έπαιζε αρκετά, κάθε μέρα ήταν εκεί. Ερχόταν για λίγο τα πρωινά εκεί στην Κοινωνική Κουζίνα για να μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο είτε να μιλήσει με κανένα σχολείο και μετά έφευγε άρον άρον και έκανε τρεις-τέσσερις ημέρες να ξαναέρθει. Κανείς δεν ήξερε τα βήματά του, μόνο οι κολλητοί του, οι συνεργάτες. Όλα τα λεφτά προορίζονταν για την Κοινωνική Κουζίνα».

"Τα ψιλά τα μοίραζε στους εθελοντές, τα χοντρά τα έπαιρνε αυτός"

Περιγράφοντας πώς ο «Άλλος Άνθρωπος» διαχειριζόταν τα χρήματα που συγκεντρώνονταν, είπε: «Είχε σε πολλά μαγαζιά, σε καφετέριες ή στο θέατρο της κυρίας που έπαιζε, είχαν κουτιά του "Ο Άλλος Άνθρωπος" και τα γέμιζαν καθημερινά με λεφτά. Το κουτί στο οποίο πέταγαν κέρματα μέσα, χαρτονομίσματα, κι αυτά ήταν αποκλειστικά για την Κοινωνική Κουζίνα. Αλλά ποτέ δεν δηλώθηκαν. Άφηναν πάντα από ένα κουτί, κι αυτό καθημερινά γέμιζε, που κανένας δεν ήξερε το ποσό που είχε μέσα το κάθε κουτί. Έπαιρνε τα χαρτονομίσματα και τα ψιλά τα μοίραζε στους εθελοντές, τα κέρματα. Τα χοντρά τα έπαιρνε αυτός. Τα έβαζε στην τσέπη και εξαφανιζόταν».