Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Οι ελεγκτικές Αρχές ερευνούν τις διαδρομές του χρήματος από δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διακινούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως διαχειριστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων και ίσως μιας εταιρείας… μυστήριο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος από την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Συγκεκριμένα, όπως είπε στο MEGA, η Αρχή έχει εικόνα των ποσών που ο Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά, καθώς καταγράφονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, οι οποίοι ελέγχονται.


Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τα ποσά στις στοιχηματικές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, ο Κώστας Πολύχρονους φαίνεται πως έπαιζε σε καθημερινή βάση από 1.000 έως 10.000 ευρώ. Μάλιστα, χρησιμοποιούσε 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά «φρουτάκια», σύμφωνα με την Αρχή.


"Ο Άλλος Άνθρωπος": Θολό το τοπίο με τους λογαριασμούς

Τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές τις δύο εταιρείες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ.

Σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως υπήρχαν καταθέσεις ύψους 90.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 60.000 ευρώ κατατέθηκαν σε τυχερά παιχνίδια, ενώ τα 30.000 ευρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος προβληματίζεται, καθώς δεν αποσαφηνίζεται εάν τα 30.000 ευρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyttg8gvlktl)

Με πληροφορίες από MEGA