Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, προχωρούν πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Ερώτημα αποτελεί πού πήγαιναν τα χρήματα που μαζεύονταν για τις δωρεές.

Πρώην εθελοντής, που για αρκετό καιρό ήταν πολύ κοντά στις δράσεις του «Άλλου Ανθρώπου» μιλά στο MEGA και προχωρά σε καταγγελίες. Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήρε 7.000 € χέρι με χέρι και «δεν έδωσε κάποιο χαρτί, κάποια απόδειξη».

«Ένας άνθρωπος από την Αμερική, έκανε δωρεά 7.000€ μετρητά μπροστά στους εθελοντές. Το είδα με τα μάτια μου. Δεν μου άρεσε αυτό γιατί δεν έδωσε κάποιο χαρτί, κάποια απόδειξη, κάτι», τονίζει στο MEGA ο κ. Ανδρέας. Ο ίδιος στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, είχε πειράξει τους μετρητές της ΔΕΗ και δεν πλήρωνε τίποτα.

«Υπήρχε ρεύμα στον χώρο αλλά το ρολόι δεν λειτουργούσε. Όταν ρώτησα τι συμβαίνει μου απάντησαν ότι έχουν προνοήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είδα όμως εγώ κάποιον μετρητή να γυρνάει στο ρολόι», περιγράφει και σημειώνει ότι τότε άρχισε να μπαίνει σε υποψίες.


«Στον “Άλλον Άνθρωπο” έφταναν φορτηγά με ρούχα και φάρμακα»

Ερωτώμενος αν υπήρχε κάποια αποθήκη και πώς γινόταν η διαχείριση των πραγμάτων, ο κ. Ανδρέας αναφέρει ότι «υπήρχαν δύο αποθήκες. Η μία στο σπίτι της μητέρας του και η άλλη στον χώρο της κουζίνας».

«Τα κυρίως πράγματα, όπως λάδι και μέλι τα παίρναμε και δεν έμεναν στην κουζίνα. Την τελευταία ημέρα, πριν αποχωρήσω, είδα πολλά γάντια μίας χρήσεως να μπαίνουν σε σακούλες απορριμμάτων και να φεύγουν από εκεί», συμπληρώνει o κ. Ανδρέας.

Ακόμη, ο πρώην εθελοντής αποκαλύπτει ότι στον «Άλλον Άνθρωπο έφταναν φορτηγά με ρούχα και φάρμακα, η τύχη των οποίων αγνοείται. «Είχαν έρθει νταλίκες από Αυστρία, από Γαλλία που δεν ξέρουμε που κατέληξαν όλα τα πράγματα. Σχεδόν καθημερινά έρχονταν πάνω από 100 σακούλες με προϊόντα», τονίζει.


Εθελοντής για Πολυχρονόπουλο: Τα μετρητά δεν ξέρω που πήγαιναν

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ποτέ δεν πήγε σε κάποια κατάστημα να αγοράσει τρόφιμα για το μαγείρεμα. «Μαγειρεύαμε ότι υπήρχε στην κουζίνα. Οι εθελοντές μαγείρευαν μόνο τα πράγματα που έφερνε ο κόσμος. Τα μετρητά δεν ξέρω που πήγαιναν. Δεν αγοράστηκε τίποτα όσο καιρό ήμουν εκεί», καταλήγει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuorkmhf7x5)

Με πληροφορίες από MEGA