Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, καθώς ξεκινάει εισαγγελική έρευνα για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και δύο συγγενικά του πρόσωπα μπαίνουν στο «στόχαστρο» ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.


Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Και επίσημα υπό εισαγγελική έρευνα

Όπως είπε στο MEGA η δικαστική συντάκτης, Άννα Κανδύλη, ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, την οποία θα κάνει το Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της έρευνας, θα αναζητηθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος  και της συνέργειας στο ξέπλυμα.

Επίσης, στο μικροσκόπιο θα βρεθούν, εκτός από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, και δύο συγγενικά του πρόσωπα σε λογαριασμούς των οποίων φέρονται να είχαν κατατεθεί τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 1.000.000 ευρώ και εξ αυτών οι 600.000 ευρώ φαίνεται να πηγαίνουν σε παικτικούς λογαριασμούς, που ανοίγει ο ίδιος με τα δικά του στοιχεία.

Η έρευνα ξεκινάει σε πρώτη φάση με έγγραφα που θα ζητηθούν για τις κινήσεις των λογαριασμών αυτών.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyve345geud5)

Με πληροφορίες από MEGA