Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Σύμφωνα με νέες καταγγελίες, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» πούλαγε βρεφικά είδη σε μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έστελνε απόρους να αγοράζουν βρεφικά είδη από πακιστανικά μαγαζιά με έκπτωση και όχι δωρεάν.

Όπως αποκάλυψε σήμερα, Δευτέρα (05.02.24) το T-live, o «Άλλος Άνθρωπος» έπαιρνε τα βρεφικά είδη από τις δωρεές και τα πουλούσε σε μίνι μάρκετ Πακιστανών.

Έτσι, ο Πολυχρονόπουλος έστελνε απόρους σε αυτά τα μαγαζιά για να αγοράσουν τα βρεφικά είδη με έκπτωση που τους προσέφερε εκείνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το T-live μητέρα τριών παιδιών που δεν είχε χρήματα για να αγοράσει βρεφικό γάλα για τα παιδιά της, ζήτησε βοήθεια από τον «Άλλο Άνθρωπο» και εκείνος την έστειλε σε μαγαζί ενός Μπαγκλεντασιανού.

«Θα το παίρνεις 15 ευρώ αντί για 23 ευρώ», της είπε.

«Ο Άλλος Άνρωπος»: Σε εξέλιξη η έρευνα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Οι Αρχές, ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές, την δράση σε στοιχηματικές εταιρείες αναζητώντας παράλληλα στοιχεία για το αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνέργειας στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μία ΜΚΟ με την επωνυμία «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου», στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας βρίσκονται η μητέρα και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx6eji63otd)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δύο -τρία κόμματα του έκαναν πρόταση για τις εκλογές»

Την αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε δεχθεί προτάσεις από κόμματα να κατέβει εκλογές , έκανε παιδικός φίλος του που μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα τεκταινόμενα στον «Άλλο Άνθρωπο».

«Καταπληκτικός άνθρωπος, φιλότιμος. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν πιστεύω απόλυτα γιατί ξέρω τι άνθρωπος ήταν. Κυκλοφορούσε με δανεικό αμάξι, ήταν εναλλακτικός. Όσο καιρό κάναμε παρέα δεν είχα δει το παραμικρό», σχολίασε. Είπε μάλιστα πως έχει επικοινωνήσει μαζί του. «Μιλήσαμε, έχει στενοχωρηθεί πολύ», ανέφερε ο παιδικός του φίλος στον ΑΝΤ1.

Σε άλλο σημείο, ο παιδικός φίλος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου επισήμανε πως «μπορούσε να είναι πολιτικοποιημένος, να είναι χωμένος και να τρώει με χρυσά κουτάλια. Άνετα θα μπορούσε να το κάνει στις τελευταίες εκλογές».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx1u0dlu9fd)