Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο νεαρός ράπερ στην Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για ξυλοδαρμό φοιτητή. Στο μεταξύ συνελήφθη ένας άλλος ράπερ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιατί έκλεβε βαλίτσες. Τη δράση του κατέγραψαν κάμερες του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στη Θεσσαλονίκη, νέα προθεσμία για απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 25χρονος ράπερ που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού ύστερα από ξυλοδαρμό 22χρουνου φοιτητή στο κέντρο της πόλης. Κατέφθασε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 12  φορώντας μάσκα στο πρόσωπο. Τόσο κατά την είσοδο του όσο και κατά την έξοδο του  ο ράπερ απάντησε  σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά ήταν φανερά εκνευρισμενος.

Υποστήριξε  ότι επικοινώνησε με την οικογένειά του θύματος και ζήτησε να μην γράφονται ψέματα για την υπόθεση. «Θα βγάλω τη δικογραφία και θα δείτε τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο ίδιος.    

Ράπερ κατηγορείται και για την κλοπή  αποσκευών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 36χρονο ράπερ ο οποίος εργάζεται και σε εταιρεία στο αεροδρόμιο και όπως φάνηκε στις κάμερες ασφαλείας έκλεβε βαλίτσες επιβατών. Μάλιστα την ώρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί ο άνδρας είχε τοποθετήσει  σε ένα καροτσάκι δύο βαλίτσες και τις είχε σκεπάσει με πλαστική σακούλα για να μην δώσει στόχο. Πάνω του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.