Μία νέα καταγγελία για «φακελάκι» σε γιατρό έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, όταν μία γυναίκα γέννησε με καισαρική σε δημόσιο νοσοκομείο και λίγες ημέρες αργότερα παρουσίασε πυρετό. Όπως καταγγέλει η ίδια στο MEGA, τις πρώτες ημέρες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν ασχολήθηκε με την υπόθεσή της, παρά μόνο όταν ο σύζυγός της έδωσε «φακελάκι» σε γιατρό.

Η καταγγελία για το «φακελάκι»

«Γέννησα τον Ιούνιο. Μετά από λίγες ημέρες ανέβασα πυρετό. Δεν με πρόσεχαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Κάλεσα τον σύζυγό μου και του είπα να έρθει να μιλήσει με τον γιατρό. Μιλήσαμε και μου είπε ότι θα το δούμε».

«Έρχεται την επόμενη ημέρα και πάλι τα ίδια. Ζήτησα από τον σύζυγο να κάνει κάτι και με το που βγαίνει ο γιατρός από την απογευματινή επίσκεψη, ο σύζυγος του έδωσε χρήματα, το ποσό των 120 ευρώ. Λογοφέραμε με τον σύζυγο, αλλά μου είπε ότι δεν γινόταν διαφορετικά, γιατί θα έμενα εκεί πάνω από 10 ημέρες».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κα Χριστίνα, μόλις ο γιατρός έλαβε τα χρήματα, τότε της διενεργήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Μόλις έδωσε τα χρήματα ο σύζυγος, ο γιατρός έδωσε το ok και ήρθαν να μου κάνουν εξετάσεις αίματος. Με πήγαν για υπήρηχο και ακτινογραφία, μου πήραν ούρα».