«Υπάρχει η σκέψη να κατέβουμε στην Αθήνα, θα τη συζητήσουμε σήμερα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, κος Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν μας πείθουν ούτε μας ικανοποιούν» είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. «Δεν μας πείθουν γιατί δεν μπορεί να μιλάει ποιο είναι το εφικτό και τους δημοσιονομικούς χώρους που έχει η κυβέρνηση όταν βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και ρέει το χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους και σε άλλες κοινωνικές ομάδες και άλλοι παίρνουν αφορολόγητο πετρέλαιο εδώ και πολλά χρόνια» πρόσθεσε ο Ρίζος Μαρούδας.

Σημείωσε δε ότι «Μπορούν να βγουν τα τρακτέρ στην Εθνική και να υπάρχουν ελεγχόμενοι αποκλεισμοί συμβολικοί όπως γίνεται και τώρα. Είναι δικαίωμά μας αναφαίρετο να διαμαρτυρηθούμε και στην εθνική οδό και για αυτό η κυβέρνηση πρέπει να το σκεφτεί γιατί δεν μπορεί να βλέπουμε στην Ευρώπη να βγαίνουν οι ευρωπαίοι συνάδελφοί μας να φτάνουν στις πρωτεύουσες των χωρών τους, να αποκλείουν πυρηνικά εργοστάσια, να οργώνουν δρόμου και στην Ελλάδα να έχουμε απέναντί μας τα ΜΑΤ και την καταστολή. Τα ΜΑΤ δεν θα μας λύσουν το πρόβλημα».

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας ανέφερε επίσης ότι: «Υπάρχει η σκέψη να κατέβουμε στην Αθήνα, θα τη συζητήσουμε σήμερα. Πιστεύουμε ότι ένα μεγάλο συλλαλητήριο μαζί με τον λαό της Αθήνας και με τρακτέρ και με χιλιαδες αγρότες που θα πλημμυρίσουμε την πόλη θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι πρέπει να δοθούν λύσεις».

Ο Ρίζος Μαρούδας στους Σωτήρη Ξενάκη & Βασίλη Σκουρή "Γιατί με ξύπνησες πρωί"  6-02-2024