Την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα μπλόκα των αγροτών, σχολίασε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους αγρότες που διαδηλώνουν, πήγε στα μπλόκα, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους ακούγοντας τα αιτήματά τους.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στους αγρότες της Ημαθίας και ανέβηκε σε τρακτέρ όπως ο Τσίπρας (Βίντεο)

Κανάκης σε αγρότες για τη συνάντηση με Κασσελάκη: «Πραγματικά τι ζούμε;»

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 30ο λεπτό και μετά:

Ολόκληρο Επεισόδιο | 5/2/2024 | Ράδιο Αρβύλα

Πάνω στο τρακτέρ στην Κουλούρα Ημαθίας ο Στέφανος Κασσελάκης

Σημειώνεται πως περιοδεύοντας στα μπλόκα της βόρειας Ελλάδας ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε πρώτα στο μπλόκο της Κουλούρας, όπου και ανέβηκε σε τρακτέρ.

Στέφανος Κασσελάκης- Αγροτικό μπλόκο Κουλούρας