Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, σε βάρος ανήλικης, μετά να νέα στοιχεία για τη 15χρονη, που ζούσε καθημερινά έναν εφιάλτη.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις από την προανάκριση που να υποδηλώνουν ότι οι άνδρες που εμπλέκονται με το περιστατικό είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τη 15χρονη έναντι χρηματικής αμοιβής. Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φαίνεται να συνέβαινε συνεχώς τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν 12 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Ρέθυμνο: Σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης κατ' εξακολούθηση - Εμπλέκονται τουλάχιστον 10 άνδρες

Φρίκη στο Ρέθυμνο: Kατηγορούνται δώδεκα άτομα

Συνολικά, κατηγορούνται δώδεκα άτομα,οι ηλικίες των οποίων είναι από 18 έως 38 ετών, από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ενημερωτικού μέσου ekriti, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα αναφέρεται ότι η 15χρονη κακοποιήθηκε από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά μάλιστα λίγων λεπτών.

Η Αστυνομία, και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, που έχει αναλάβει την προανάκριση, εκτιμά ότι η κακοποίηση της κοπέλας από όταν ήταν 12 ετών γινόταν και μέχρι πριν από 20 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση εμπλέκει περίπου 12 ενήλικους άνδρες, 10 Έλληνες και 2 αλλοδαπούς, από την περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μια ανήλικη, ηλικίας 15 ετών σήμερα, συμμετέχοντας σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από περίπου 10 ημέρες συνελήφθη ένας άντρας 38 ετών, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ως προς τους υπόλοιπους εμπλεκομένους, έχουν πλέον τεθεί υπό την εποπτεία των Αρχών Ασφαλείας και της Δικαιοσύνης και αναμένεται να αντιμετωπίσουν νομικές κυρώσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxw25gzl7ld)

Φρίκη στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοχειρίας του πατέρα της 15χρονης

Επιπλέον, ιδιαίτερο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι προ πέντε ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης και εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας.

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ, μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.