Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο πολύ πριν γίνει γνωστός για το έργο του στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή.

Με αφορμή τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος εις βάρος του, η τραγουδίστρια είπε: «Ερχόταν το 2009, που είχα εγώ έναν χώρο δικό μου, ένα ρεμπετάδικο. Ερχόταν τακτικά σε αυτόν τον χώρο. Τον "Άλλο Άνθρωπο" με τα μούσια δεν τον γνωρίσαμε ποτέ. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως μάνατζερ, ότι έκανε δημόσιες σχέσεις και προσπαθούσε κιόλας να μου πει ότι "θέλω να αναλάβω αυτόν τον χώρο, είσαι σπουδαία και έχεις ένα υπέροχο μαγαζί"».

Στην πορεία, η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι: «Εμένα δεν μου ζήτησε χρήματα. Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήθελε να δικτυωθεί με τον χώρο και, εκτός από τον πελάτη, ήταν "θέλω να πάρω χρήματα από αυτό το μαγαζί". Εγώ αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα δεν είναι απλά».

Ακόμη, η Χριστίνα Δελλή, ανέφερε: «Πήγαινε από μόνος του αυθαίρετα και έπιανε κόσμο με πολύ οικείο τρόπο σαν να τους γνώριζε. Ήθελε να δώσει τέτοια εικόνα. Προσπαθούσε να πλησιάσει εμένα και το καταλαβαίνω γιατί τους περισσότερους καλλιτέχνες θέλουν να μας πλησιάσουν. Ο χρόνος ο δικός μου πολύ περιορισμένος, όμως οι συνεργάτες μου και φίλοι μου μου έλεγαν ότι "έρχεται στο τραπέζι μας και μας πιάνει κουβέντα για να μας γνωρίσει καλύτερα..". Έβλεπα τα ρεζερβέ του, ήρθε αρκετές φορές στο μαγαζί. Ήταν οικείος με τον κόσμο. Αυτό το "γαλαντόμος" τον βοήθησε να φτάσει τα πράγματα και να γίνει ο "Άλλος Άνθρωπος", αυτή η επαφή με τον κόσμο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxw9hotqgbd)

Έφη Θώδη: Ο Πολυχρονόπουλος ερχόταν σε όλα μου τα πανηγύρια

Αυτή δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια που είχε προσεγγίσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Μια μέρα πριν τις δηλώσεις της Χριστίνας Δελλή, η Έφη Θώδη μίλησε για τη γνωριμία της με τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας. Η τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ότι: «Έχω γνωρίσει και εγώ τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όχι προσωπικά, αλλά έχει έρθει στα πανηγύρια μου πάρα πολλές φορές και τον έχω δει. Είναι θαμώνας και θαυμαστής μου, ερχόταν σε όλα μου τα πανηγύρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήθελε να είναι πρωταγωνιστής, έμπαινε στο χορό και έκανε τα κόλπα του».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx19fko9289)