Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Καθημερινά οι αποκαλύψεις για τη δράση του, αλλά και οι μαρτυρίες είναι πολλές και τα στοιχεία που δείχνουν πως η υπόθεσή του έχει πολλά σκοτεινά σημεία αυξάνονται συνεχώς.

Το Live News αποκάλυψε ότι στις 10 Ιανουαρίου ο Κώστας Πολυχρονόπουλος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμένο στα social media κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να του έχουν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου.

Μέσα από το αυτοκίνητο οι διαρρήκτες είχαν πάρει κάποια χαρτιά. Στην ανάρτηση, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ζητούσε να του επιστρέψουν το διαβατήριό του και τα χαρτιά του αυτοκινήτου. 

Διαβάστε επίσης: Πρώην εθελοντής για Πολυχρονόπουλο: Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως "ο αρχηγός" (βίντεο)

 «Ήρεμα σας το λέω, σας έχουν καταγράψει οι κάμερες, δεν με πειράζει τίποτε από αυτά που πήρατε, αλλά τα χαρτιά του αυτοκινήτου και το διαβατήριο το καλό που σας θέλω να τα επιστρέψετε μέχρι σήμερα, αλλιώς θα σας βρω όπου και να κρυφτείτε, θα σας βρω και θα κοινοποιήσω και τις φάτσες σας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyywuoraxsi9)