Σε σεσημασμένο άνδρα που έχει απασχολήσει για διάφορες υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου φέρεται να ανήκει το όχημα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα καμένο στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ανήκει στον Χρήστο Γιαλιά,  ιδιοκτήτη εταιρείας logistic, αλλά ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η σορός που βρέθηκε είναι δική του.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε φλεγόμενο όχημα επί της οδού Αγίας Αικατερίνης. Η αρχική ενημέρωση της Αστυνομίας από κατοίκους της περιοχής ήταν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί και μόλις έφτασαν τα περιπολικά, εντόπισαν το φλεγόμενο όχημα. Μετά την κατάσβεση, εντοπίστηκε η σορός.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους. Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του ιδιοκτήτη του οχήματος είχε δολοφονηθεί πριν από λίγα χρόνια, πάλι στην ίδια περιοχή, από ασύλληπτα έως σήμερα άτομα.