Στιγμές τρόμου βίωσε μια 46χρονη αλλοδαπή, που έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων. Τη γυναίκα εντόπισαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ σε περιοχή της Θεσσαλίας και φαίνεται πως εκδιδόταν παρά τη θέλησή της.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφίας σε βάρος οκτώ ατόμων, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Οι φερόμενοι ως δράστες που κατηγορούνται για την εμπορία ανθρώπων και το βιασμό της γυναίκας, είναι Έλληνες. Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, μια 37χρονη, έναν 46χρονο, έναν άνδρα 61 ετών, μια 55χρονη, έναν 52χρονο, μια 65χρονη και μια 40χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον Απρίλιο του 2020 ο 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και με απειλές κατά της ζωής της, την εξανάγκασε να πάει σε σπίτι συγγενικών του προσώπων.

Σε αυτό το σπίτι η 46χρονη παρέμεινε για ένα μήνα, χωρίς να μπορεί να βγει από αυτό, διαρκώς φρουρούμενη από τα συγγενικά του πρόσωπα (37χρονη, 46χρονο, 61χρονο και 55χρονη), δεχόμενη παράλληλα απειλές χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της.

Πως εξαπατούσαν και τους φίλους της 46χρονης ζητώντας τους χρήματα

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 37χρονη πήρε το κινητό τηλέφωνο του θύματος και προσποιούμενη την 46χρονη, έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα, δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία και έπαιρνε η ίδια!

Στη συνέχεια ο 61χρονος, σε συνεννόηση με τον 41χρονο, μετέφερε αεροπορικώς την άτυχη γυναίκα στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε στον 52χρονο συνεργό τους. Εκείνος με τη σειρά του φέρεται να την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται και το σύνολο των εσόδων από τις ερωτικές συνευρέσεις της διαχειριζόταν ο 52χρονος με την 65χρονη!

Αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε την 46χρονη σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου από μαζί με την 40χρονη την εξανάγκαζαν με την απειλή, αλλά και με τη χρήση βίας να κάνει ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου, ενώ διαχειριζόταν και το σύνολο των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού, χωρίς να λαμβάνει η 46χρονη κάποιο μέρος από αυτά.

Τέλος, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο 52χρονος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος εκείνη, δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η 46χρονη θύμα εμπορίας ανθρώπων, αφού εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, έλαβε την απαιτούμενη αρωγή και προστασία.