Απάντησε στις κατηγορίες για τον “Άλλο Άνθρωπο”, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, που δέχτηκε τόσο, η ίδια και ο γιος της για τη διαχείριση των δωρεών στον «Άλλο Άνθρωπο», αναφέροντας ότι στην ηλικία που είναι, «δεν νοούνται ισχυρισμοί για συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Έφη Θώδη για Κώστα Πολυχρονόπουλο: "Ζήτησε να με μανατζάρει για να βγάλουμε λεφτά"

Συγκεκριμένα, έστειλε επιστολή στον ΑΝΤ1, όπου ανέφερε πως «στην ηλικία που ευρίσκομαι, δεν αντέχουν στην κριτική και λογική σκέψη ισχυρισμοί περί συμμετοχής μου σε τέτοιου είδους ενέργειες. Είναι αυτονόητο πως ουδεμία σχέση έχω ή θα μπορούσα να έχω με οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, είναι αυτονόητο πως είχα, έχω και εξακολουθώ να έχω απεριόριστη και τυφλή εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο αφού γνωρίζω πολύ καλά πως όσα ακούγονται σε βάρος του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια».

Επίσης, πρόσθεσε πως «στο τέλος της μακράς και επίπονης προσπάθειας ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής. Το καλό πάντα θα νικάει το κακό, το φως πάντα θα νικάει το σκοτάδι. Σεβαστείτε όμως την παράκληση μιας γυναίκας που έζησε έως τώρα έναν άμεμπτο βίο, μιας μάνας που παλεύει για την τιμή και την υπόληψη της ίδιας και την οικογένειάς της. Η κοινωνία των αξιών, η κοινωνία της δικαιοσύνης, η κοινωνία της ανθρωπιάς δεν μπορεί και δεν πρέπει να στηρίζεται σε φήμες, σε διαδόσεις, σε εικασίες. Αλίμονο στην κοινωνία που δικάζει, καταδικάζει και εκτελεί χωρίς δικαστική απόφαση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyz1npr1elm1)