«Έβαζε μεγάλα ποσά στο μηχάνημα και ξόδευε πολλά χρήματα χωρίς να τον προβληματίζει», αναφέρει σε νέα μαρτυρία θαμώνας πρακτορείου για τον επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο θαμώνας του πρακτορείου ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήταν άνετος ακόμα και όταν έχανε 2.000 ευρώ σε λίγες ώρες παίζοντας τζόγο.
Διαβάστε ακόμα: "Ο άλλος άνθρωπος": Ο Πολυχρονόπουλος "διαχειριζόταν" τον λογαριασμό της μητέρας του


Θαμώνας πρακτορείου για Πολυχρονόπουλο: "Έπαιζε μεγάλα ποσά, 2.000 σε 2 ώρες"

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1, ο Πολυχρονόπουλος «πολλές φορές έπαιζε. Έβαζε μεγάλα ποσά στο μηχάνημα και ξόδευε πολλά χρήματα χωρίς να τον προβληματίζει».

«Όταν βάζει 100άρια συνεχόμενα για δύο ώρες, πρέπει να είχε βάλει ένα χιλιάρικο. Τα έβαζε με άνεση, δεν είχε κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε στη μαρτυρία του για τον ιδρυτή του «Άλλου Άνθρωπου».

Όπως είπε, ο ίδιος έβλεπε τον Πολυχρονόπουλο να παίζει για 2-3-4 ώρες με τελευταία πριν από τις γιορτές: «Έπαιζε μεγάλα ποσά, 2.000 σε 2 ώρες. Αυτός έπαιζε μάλλον για χόμπι, δεν ξέρω γιατί έπαιζε, ήταν άνετος, για την πλάκα του, έτσι μου έδειχνε».

Στο ερώτημα αν με τη συμπεριφορά του ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνοπουλος έδειχνε ότι ζει μια άνετη ζωή, ο θαμώνας του πρακτορείου απάντησε «βέβαια», προσθέτοντας ότι «εγώ πήγαινα με 20 ευρώ και όταν έπαιζα, γιατί είμαι κι εγώ με τον τζόγο, έπαιζα τα 20 ευρώ και στεναχωριόμουν για το 20άρικο και αυτός αυτός χαλούσε 500, 1.000 ευρώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άνετος».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzjx4ghg901)