Ο 48χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως τον Ιανουάριο ο πατέρας του 48χρονου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή.

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτύπαγε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα» είπε ο πατέρας του.

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή» πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στο Star.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzwgndpaycp)

Eξάρχεια: Το χρονικό της δολοφονίας


Συμφωνα με την Αστυνομία, μετά από επεισόδιο που είχε ο 48χρονος με τον 50χρονο μέσα στο διαμέρισμα του τελευταίου, σε πολυκατοικία επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 50χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν εντός του διαμερίσματος το 48χρονο και τον οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς. «Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο. Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου» είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ' ομολογίαν δράστης.

Επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χθες στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.