Στον ισχυρισμό πως δεν γνώριζε πως τα παιδιά των βίντεο είχαν νοητική στέρηση προχώρησε μέσα από τη φυλακή ο Hayate, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στο Star «Εγώ μια χαρά τα έβλεπα».

Ο γνωστός Youtuber είπε πως είναι κάτι ακραίο, αλλά «μου είπαν θέλουμε να κάνουμε δοκιμασίες και να πληρωνόμαστε». Ανέφερε πως πληρώθηκαν και πρόσθεσε «δεν τους έχω ακουμπήσει, δεν τους έχω μιλήσει άσχημα εκτός της εκπομπής, τους έπαιρνα και σούπερ μάρκετ, είναι συνεργασία σε σόου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0huf7moku9)
Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε, επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για το πρωί της Δευτέρας.

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες ο Hayate

Ο 35χρονος YouTuber φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση για τη συμμετοχή των ανθρώπων αυτών στα βίντεο του, τα οποία κατά τον ίδιο δεν ήταν άτομα με νοητική στέρηση. Όπως δήλωσε η συνήγορος του Άννα Μαρία Φίλιππα: «Δεν απολογήθηκε σήμερα θα απολογηθεί τη Δευτέρα γιατί συμφωνήσαμε με την ανακρίτρια ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη».

Τέλος, η συνήγορος του Hayate μιλώντας στο OPEN ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ανησυχεί πολύ τον εντολέα μου ο τηλεοπτικός διασυρμός».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0f2n52xve9)