Σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει είπε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ο οποίος συνεχίζει να μαγειρεύει για τους άστεγους και τους άπορους.

«Στον ''Άλλον Άνθρωπο'' ο κόσμος έπαιζε ρόλο, κανένας άλλος, ούτε εγώ ούτε κανένας, μόνος ο κόσμος. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω όταν πρέπει στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν και εάν με καλέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ακόμα και σήμερα λέει πως ο κόσμος είναι αυτός που στηρίζει τον «Άλλον άνθρωπο» και συνεχίζει να πηγαίνει στις εγκαταστάσεις της κοινωνικής κουζίνας.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Αν δεν έχω κάνει κάτι γιατί να πω συγγνώμη»

«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ που βλέπετε, είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν τον άλλον άνθρωπο και έχουν βάλει χρήματα, και, ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει τα χρήματα…Θα πω συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι, αν δεν έχω κάνει κάτι γιατί να πω συγγνώμη» πρόσθεσε.

«Μπορεί να παρασύρθηκε… άνθρωπος είναι»

Εθελόντρια μάλιστα η οποία συνεχίζει να στηρίζει το έργο της κοινωνικής κουζίνας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πίσω από όλα να κρύβεται μία ξανθιά γυναίκα η οποία βρισκόταν πολλά χρόνια κοντά στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου.

«Εξαιρετικοί άνθρωποι, μαγειρεύουν τριάντα χρόνια ακούραστα και σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Τώρα εάν υπήρξε, μα σύζυγος, μα από ζήλια, μα από φθόνο, μπορεί να υπήρχε κανένα ψεματάκι, ζευγάρι είναι. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες, τώρα εάν έκανε μία βλακεία με παιχνίδια, παρασύρθηκε, άνθρωπος είναι», είπε.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες της Δικαιοσύνης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να ριχθεί άπλετο «φως» και να εντοπιστεί πού τελικά κατέληγαν οι δωρεές.