Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των υπαλλήλων της εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου σημειώθηκε νωρίτερα το μακελειό, με έναν πρώην εργαζόμενο να πυροβολεί και να σκοτώνει τρία στελέχη της ναυτιλιακής επιχείρησης.

«Toυς πυροβολισμούς τους άκουσα. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται, είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί», ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και πρόσθεσε: «Και φυσικά έτρεξα προς τα έξω στον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ. Εγώ τον είδα να μπαίνει. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Μαρτυρία: Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή

Μία εργαζόμενη ανέφερε ότι «ήμασταν στα γραφεία μας, δουλεύαμε όπως κάθε μέρα, ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Εγώ είμαι στον πρώτο. Αυτό έγινε στον 2ο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό, ο οποίος ήθελε προφανώς να εκδικηθεί τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Ένας υπάλληλος πήγε να τον ηρεμήσει και τον πλησίασε πολύ κοντά και τον πυροβόλησε και αυτόν».

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος «μπήκε με μία καραμπίνα κοντόκαννη επαναληπτική και ένα ρεβόλβερ. Εγώ τον είδα αλλά είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουνα. Εγώ ήμουν κάτω από το γραφείο μου και μετά μπήκαν οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω. Εγώ τον είδαν πολύ λίγο και βαστούσε ένα σακβουαγιάζ».  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz31302w3r5d) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz30y2emoe3d)